Thialf Business Club

Thialf beschikt over een eigen Business Club. Hierbij kunt u met uw relaties aanwezig zijn bij álle evenementen die bij Thialf plaatsvinden. U beschikt over vaste stoelen op de mooiste plaatsen in het stadion en maakt gebruik van exclusieve horecafaciliteiten. Tijdens het schaatsseizoen 2016/2017 hebben de leden ook speciale toegang tot de exclusieve Thialf Business Club op de 1e etage.

Het lidmaatschap van de Thialf Business Club biedt u ideale mogelijkheden voor relatie­marketing en/of netwerken. U kunt tijdens fantastische evenementen, waarbij het voor anderen praktisch onmogelijk is om aan toegangs­kaarten te komen, uw relaties of potentiële klanten uitnodigen.

 

 

Door de gemiddelde duur en speciale ambiance bij zo’n evenement heeft u uitgebreid de tijd om uw contacten uit te diepen en te versterken. Wellicht zijn ook de andere clubleden die zowel uit Friesland als elders uit Nederland komen, interessante gespreks- en/of zakenpartners voor u.

Naast het bijwonen van de grote schaats­toernooien en het beleven van de typische Thialf­sfeer, biedt het lidmaatschap van de Thialf Business Club nog meer voordelen zoals de unieke activiteiten die georganiseerd worden. Bovendien garandeert de kleinschaligheid een unieke sfeer.

Bekijk hier de actuele ledenlijst van de Thialf Business Club.

 

Activiteiten