Thialf LIVE...

22 juni 2019

Thialf LIVE! is een complete avond topentertainment. Wat te denken van de razend populaire Edwin Evers Band, Elske DeWall, Vangrail en Super Classics. Een unieke line-up die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Al deze acts trekken volle zalen, dus wees er snel bij want op = op.

 

EDWIN EVERS BAND

Het is alweer meer dan 15 jaar geleden dat een aantal muzikale vrienden besloten een band te vormen ter gelegenheid van de CD presentatie van Evers Staat Op. De eerste 10 jaar speelden ze op (besloten-) feesten, events en festivals en waren zij de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids. De laatste jaren lijkt hun populariteit geen grenzen te kennen en zijn al hun shows in een mum van tijd uitverkocht.

ELSKE DEWALL

De Friese zangeres Elske DeWall heeft geen verdere introductie nodig. Zij wordt algemeen beschouwd als een van de beste zangeressen van Nederland. Na haar ode aan Prince met het nummer Purple Rain bij RTL Late Night, werd al snel duidelijk dat Elske Prince op een geweldige en geheel eigen wijze weet te vertolken. Tijdens Thialf Live! zal Elske een complete Prince-set zingen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen.     

VANGRAIL

Met meer dan 1200 shows op hun naam, hoort de Friese band Vangrail inmiddels bij de top van Nederland. Ze kregen de award voor populairste band in handen en bewijzen dat door iedere keer een unieke show neer te zetten. Liefhebbers van Queen zullen deze avond op hun wenken worden bediend. Alle bekende Queen nummers zullen deze avond door de band - en de sympathieke frontman Raynaud Ritsma - ten gehore worden gebracht.

SUPER CLASSICS

Super Classics is een spetterend feest, waar je heen gaat voor de gezelligheid. Even terug in de tijd met de beste muziek en de daarbij behorende originele videoclips op een groot scherm. Je stapt binnen in een tijdmachine met sfeervolle retro decoratie en spinnende discobollen. Achter de draaitafels staan de beste dj’s die precies weten hoe ze jou een geweldige avond laten beleven. Je hoort en ziet alle genres voorbij komen, voor ieder wat wils. Al die tijdloze dansvloerknallers waarop je niet stil kunt blijven staan.


Vorige pagina