NDC Mediagroep officieel partner van Thialf...

21 februari

Thialf en NDC Mediagroep hebben afgelopen maandag 20 februari hun samenwerking officieel ondertekend. De komende drie jaar zal de grootste uitgever van Noord-Nederland als mediapartner verbonden zijn aan Thialf.

NDC mediagroep is uitgever van de dagbladen Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en Dagblad van het Noorden, meer dan dertig weekbladen, tientallen internetsites en is daarnaast actief met crossmediale submerken op het gebied van onder andere wonen (Wonen&CO), gezondheid en lifestyle (Gezondheid&Co), uitgaan, cultuur en sport (VanPlan). 

 

Willem Jan van Elsacker, directeur Thialf: “NDC Mediagroep is een belangrijke mediapartner voor Thialf, en dat geeft het schaatshart van de wereld ook een goed bereik in Noord Nederland.”

Commercieel directeur Pier Baarsma van NDC mediagroep is blij met het partnerschap met Thialf dat voor de duur van drie jaar is aangegaan. ,,Wij beschouwen Thialf als één van de iconen van Friesland en Noord-Nederland. Als grootste en betrokken uitgever in deze regio moeten we daarom samenwerken met Thialf en met alle partners die verder bij het ijsstadion betrokken zijn. NDC mediagroep is een verhalenverteller en veel mooie verhalen ontstaan hier in Heerenveen.” Met Thialf en de andere businesspartners hoopt NDC mediagroep de komende jaren op een intensieve en vruchtbare samenwerking.


Vorige pagina