Scholieren

Schaatsen in het Schaathart van de Wereld, da’s pas bijzonder! Thialf is het Huis van Kampioenen en thuisbasis van schaatshelden zoals Sven Kramer en Ireen Wüst. Dat staat gegarandeerd voor een onvergetelijke schaatsbeleving! Trek die muts en handschoenen alvast maar aan en kom met de hele klas naar onze wereldberoemde ijsbaan!

Op zoek naar een leuke manier om leerlingen aan het bewegen te krijgen? Denk dan eens aan schoolschaatsen. Schaatsschool Thialf biedt scholen lessen aan om jongeren kennis te laten maken met schaatsen of om beter te leren schaatsen. Hierbij staat plezier natuurlijk voorop!

Bewegen in combinatie met plezier!
In het kader van LO, LO2, een klassenactiviteit of vrije inschrijf voor verschillende sportactiviteiten kunnen wij diverse schaatsprogramma’s verzorgen. In afstemming worden lessen ingepland op schooldagen tussen 11.30 en 15.00 uur. Instructies duren een uur, daarna is er de mogelijkheid om vrij te schaatsen.

Kosten
Hieronder de kosten op een rijtje - op basis van minimaal 20 leerlingen. Inclusief entree en instructie van één ervaren geschoolde schaatsinstructeur:

Enkele les € 11,00 p.p.
Lessenreeks 4 lessen € 35,00 p.p.
Lessenreeks 8 lessen € 70,00 p.p.

Bij een grote groep kan een extra instructeur gewenst zijn. Dit kost eenmalig € 60,00.
 
Eigen programma
Wil je liever een eigen programma samenstellen? Neem dan gerust contact op met Ian Steen via schaatsschool@thialf.nl