Management Assistent

Ben jij een veelzijdige Management Assistent  en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Het beroemdste ijsstadion ter wereld, genaamd Thialf is op zoek naar jou.

Thialf in Heerenveen is op zoek naar een Management Assistent  M/V 20 tot 24 uur per week

Als Management Assistent  ben je een aanvulling in het MT en verleen je ondersteuning aan de directeur, marketing en communicatie, financiën en HR. Je bent  breed inzetbaar op verschillende vlakken. Een kleine indruk van je werkzaamheden zijn: het verzorgen van agendabeheer, notuleren van vergaderingen, verhuur van de kantoorunits binnen Thialf, verzorgen van salarisadministratie en overige personele aangelegenheden en kasadministratie. Ook biedt je  ondersteuning aan de businessclub van Thialf.

Naast het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden ben je sterk in communicatie. Thialf heeft contact met diverse stakeholders. Jij kunt schakelen tussen én met diverse partijen om de juiste informatie op de juiste plek te krijgen.

Dit heeft onze Management Assistent in huis

  • Je neemt al een aantal jaren ervaring mee naar Thialf als Management Assistent.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen in de werkzaamheden die van je verwacht worden.
  • Je bent een échte verbinder:  verwerkt informatie en zorgt ervoor dat deze  bij de juiste stakeholder terecht komt.
  • Je bent energiek, creatief en sociaal ingesteld en je hebt het vermogen om in oplossingen te denken.  
  • Je bent flexibel in werkzaamheden, maar ook in werktijden.  Zo kan het voorkomen dat je in het weekend of in de avond  ook aan het werk bent, bijvoorbeeld tijdens evenementen of andere belangrijke bijeenkomsten.

Over Thialf:

Thialf  is het belangrijkste ijsstadion op het gebied van topsport, niet voor niets noemen we Thialf hét schaatshart van de wereld. Dagelijks zorgen we voor de beste schaatsvoorzieningen om wereldprestaties van topsporters mogelijk te maken.

Thialf staat bekend om haar rijke historie. Je wordt hier vanzelf meegesleept in de hartstocht van de sporters en aangestoken door de magische Thialf-sfeer. Die sfeer is vooral herkenbaar tijdens (inter)nationale schaatstoernooien. Dan is Thialf geen overdekte ijsbaan meer, maar een kolkende zee van emoties.

Maar Thialf is er niet alleen voor topsporters, we bedienen namelijk een breed publiek. Zo bieden we onderdak aan de breedtesport (langebaan, marathon, shorttrack, curling, ijshockey, schoonrijden en kunstschaatsen), recreatieve sporters en voor bedrijven is er ook een breed scala aan mogelijkheden. Van jong tot oud: iedereen is welkom in Thialf!

 

Dit heeft Thialf jou te bieden:

Een veelzijdige baan in een dynamische omgeving én een werkplek met waanzinnig uitzicht! Geen dag is hetzelfde. En vanaf jouw bureau kijk je rechtstreeks de ijshal in waar je (top)sporters dagelijks ziet trainen.

Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en bouw je pensioen op. Mocht je verder willen ontwikkelen dan zoeken we samen een passende opleiding, training of cursus voor je uit. En wil je zelf ook eens in beweging komen op onze wereldberoemde ijsbaan? Ook dat is mogelijk!

Is dit jouw functie? Dan ontvang ik graag je CV en motivatie per mail op a.veenstra@thialf.nl of bel naar 06-14343915 en vraag naar Angelique Veenstra (HR adviseur) voor meer informatie.