Openingstijden 400 meter baan

Vanaf 27 juli kunnen de langebaanschaatsers trainen op de 400-meterbaan in Heerenveen. Het ijs blijft liggen tot en met het winterseizoen 2020 – 2021, dat in Thialf officieel op 14 september begint. Dit betekent dat de topschaatsers zeven weken gebruik kunnen maken van het zomerijs. De ijsbaan zal voor de topsporters open zijn. Thialf blijft tijdens de zomerijsperiode gesloten voor publiek.

BEDANKT: Voor een fantastisch schaatsseizoen!
Op 12 maart 2020 werd ons schaatsseizoen abrupt beëindigd als gevolg van de noodzakelijke maatregelen rondom COVID-19. Onze machines staan uit, het ijs ligt te smelten en de deuren zijn tot nadere orde gesloten. Een treurige beslissing, maar ontzettend belangrijk om verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Niets is belangrijker dan ieders gezond- en veiligheid.

We kijken terug op een fantastisch seizoen waar we met liefde en passie aan hebben gewerkt. Zo’n seizoen bereik je niet alleen, dat doe je altijd samen. Onze waardering gaat daarom uit naar jou. Dankjewel, dat jij ons helpt dit mogelijk te maken! 

Het zijn uitzonderlijke tijden waarin we alleen samen ervoor kunnen zorgen om verdere verspreiding tegen te gaan. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die een steentje bijdraagt aan deze ongekende situatie

Stay safe en zorg goed voor jezelf en elkaar! We hopen je komend seizoen in goede gezondheid terug te zien.