Thialf

Thialf is het belangrijkste ijsstadion voor topsportschaatsers in Nederland. Het ‘schaatshart van de wereld’ voldoet aan de specifieke eisen van de ISU op het gebied van topsportfaciliteiten.

Ook heerst er in- en om Thialf een unieke schaatssfeer door de historie, de schaatsfans en de beleving in het stadion. Naast de langebaanschaatsevenementen biedt Thialf faciliteiten voor jong en oud voor alle disciplines; langebaanschaatsen, shorttrack, ijshockey, kunstrijden, curling en schoonrijden. 

ACTIE

Ben je tussen de 5 en 12 jaar oud? En heb je altijd al (beter) willen leren schaatsen? Dan is dit je kans! In samenwerking met Schaatsschool Thialf verloten we 2 schaatspakketten t.w.v. €100,-

Wat moet je doen?
Download de kleurplaat hier (PDF-bestand), druk de kleurplaat af en kleur hem zo mooi mogelijk in! Heb je hem af? Lever dan de kleurplaat in bij de FrontOffice van Thialf (Pim Mulierlaan 1). Vergeet niet je naam, e-mailadres of telefoonnummer en je leeftijd te vermelden. Meedoen aan de actie kan tot en met de Open Dag op 14 oktober. Succes!

Nieuwbouw en achtergronden

Nederland en Fryslân blijven met het nieuwe Thialf ook in de toekomst het onbetwiste schaatshart van de wereld. Wat Wimbledon is voor tennis. En wat Madison Square Garden is voor basketbal. Dat is Thialf voor de internationale schaatssport. In competitie presteren als nooit tevoren. Mogelijk maken wat in het menselijk voorstellingsvermogen fysiek, mentaal én emotioneel volstrekt onmogelijk lijkt. Het gebeurt in Thialf!

Meer over nieuwbouw