ONDERNEMEN EN SPORT HEBBEN VEEL RAAKVLAKKEN

Voor ondernemers met een schaatshart is de Thialf Business Club dé plek om elkaar te ontmoeten. Het hele jaar door zijn er volop evenementen en activiteiten. Het aanbod is gevarieerd: van themalunch tot groot toernooi, van nieuwjaarsbijeenkomst tot zomerse vaartocht op het wad.

Ondernemen en sport hebben veel raakvlakken. Wellicht dat de leden daarom zoveel positieve energie krijgen van de activiteiten en evenementen. Samen met de adviesraad stellen we het jaarprogramma samen en zorgen we dat alles plezierig verloopt. Deze omgeving doet iets met mensen. De belangrijkste verschillen met andere businessclubs zijn de kleinschaligheid en de unieke sfeer. De schaatssport heeft weinig drempels. Met een zitplaats ter hoogte van de finish zit je tijdens een evenement bovenop de sport en ben je onderdeel van het kolkende Thialf. Maar zelf in actie komen kan ook, bijvoorbeeld tijdens de Thialf Bedrijven Ploegenachtervolging. Een geweldig evenement waar netwerken, sporten, competitie en gezelligheid samengaan.

Leden van de Thialf Business Club kunnen gebruikmaken van een diversiteit aan mogelijkheden die Thialf biedt. Zowel de hospitality-ruimtes als programma’s kunnen op maat worden aangeboden. Een kijkje in de catacomben van Thialf, een curling-, schaats- of ijshockeyclinic dan wel de bijzondere ervaring van icebyken. Wij regelen een unieke Thialf-beleving!

De Thialf Business Club heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder verder naar onze mogelijkheden!