A-locatie voor het bedrijfsleven

Na De Kuip, de Johan Cruijff ArenA en Ahoy is Thialf de vierde bekendste sportaccommodatie van Nederland. De interesse van het bedrijfsleven wordt bevestigd door de bruisende Thialf Business Club die zich al jaren in het stadion bevindt.

Thialf beschikt over een eigen Businessclub. Als lid van de Thialf Business Club bent u, samen met uw relaties, aanwezig bij álle evenementen die in Thialf plaatsvinden. U beschikt over vaste stoelen op de mooiste plaatsen en maakt gebruik van de meest exclusieve horecafaciliteiten in het stadion. Daarbij hebben uitsluitend de leden van de Thialf Business Club steevast toegang tot de businesslounge. Met de keuze uit verschillende sponsorpakketten, of een pakket op maat, bieden wij u, naast het lidmaatschap, kans op een groot bereik. 

Impressie Thialf Business Club

 • Thialf Business Club

  Een lidmaatschap bij de Thialf Business Club versterkt uw relatie­marketing en/of netwerk. De evenementen in Thialf kennen een onvergetelijke sfeer die uniek in haar soort zijn. Onze Businessclub is dan ook dé ideale plek om uw relaties of potentiële klanten uit te nodigen.   

  Niet alleen de duur en setting van de evenementen bieden u uitgebreid de tijd om contacten uit te diepen of te versterken, ook onze andere businessclub leden en hun relaties zijn interessante gespreks- of mogelijke zakenpartners. De leden van de Thialf Business Club komen uit diverse windstreken, zowel vanuit Friesland als andere delen van Nederland.  

 • Meer informatie

  Naast het bijwonen van de grote schaats­toernooien en het beleven van de unieke Thialf-­sfeer, biedt het lidmaatschap van de Thialf Business Club nog meer voordelen.

  Klik hieronder voor meer informatie over ons aanbod en de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact op met Yvonne Kager of Evelien Kraster via businessclub@thialf.nl. Wij zetten de 'koek en zopie' graag voor u klaar! 
   

  Brochure Business & Sponsoring