Thialf is Meer dan alleen IJs

Behalve een wereldberoemde top-ijsbaan, is Thialf ook een ideale locatie voor onderscheidende zakelijke evenementen. Niet alleen voor schaatsers heeft Thialf de ‘wow-factor’, maar voor ook ondernemers en bezoekers.

Thialf is topsport, grenzen verleggen, ambitie, sfeer, teamgevoel en beleving. Dat is wat Thialf mensen wilt laten meemaken, tijdens wedstrijden en met zakelijke events. Of het nu om honderd mensen gaat of om een paar duizend. Het is er allemaal in één keer: kou, geluid, stemmen, geur, licht en snelheid. Eerst zit je achter een glazen wand ongestoord te praten en nemen alleen je ogen schaatsers waar; maar zodra je de hal instapt is je beleving compleet.

ONDERSCHEIDENDE OMGEVING

Het onderscheidende van Thialf als evenementlocatie is de ultieme beleving van ijs en sport. Rond de baan ligt een complete ring met diverse ruimtes van waaruit je volledig zicht hebt op de baan. Die ruimtes lenen zich uitstekend voor presentaties, lezingen en congressen voor zowel grotere als  kleinere bedrijven. Maar ook het middenterrein en de ijshockeyhal bieden mogelijkheden voor congressen, concerten en events zoals TedX en Thialf Live! Wat niet kan, is nog niet uitgevonden.

OPTIMALE KLANTBELEVING 

Het kan best lastig zijn om je een beeld te vormen van de mogelijkheden voor een bedrijf, als je schaatsers ziet rondrijden. Het is de kunst te ontdekken wat er technisch mogelijk is om de klantbeleving te optimaliseren.  Daarom  heeft audiovisueel specialist MHB Event Facilities Thialf uitgetekend in een 3D visualisatie pakket. Dat maakt mooi inzichtelijk hoe je in Thialf unieke momenten kunt creëren.

In Thialf gebeurt het. Juist omdat de sport altijd voorgaat en Thialf de naam en faam hoog wilt houden,  wordt er  zorgvuldig te werk gegaan. Alles moet kloppen.

Contact

UNIEKE EVENEMENTENLOCATIE

RUIME CAPACITEIT
U kunt bij ons terecht voor zakelijke events vanaf 10 personen.

FLEXIBELE RUIMTES
We beschikken over meerdere hospitality- en multifunctionele ruimtes die met schuifwanden eenvoudig groter of kleiner kunnen worden gemaakt.

INNOVATIEF, DUURZAAM EN DYNAMISCH
Thialf bruist door de dynamische topsportomgeving met state-of-the-art-technologie, duurzame innovaties en de allerbeste voorzieningen.

UNIEKE, INSPIRERENDE SFEER
De hospitality- en multifunctionele ruimtes hebben veelal zicht op onze wereldberoemde 400m-baan.

UITSTEKEND BEREIKBAAR
Thialf ligt vlak bij de A32 en de A7 en is vanuit elke richting uitstekend bereikbaar. Komt u met de trein? Vanaf station Heerenveen bent u met de bus in 15 minuten bij Thialf.

GEEN ZORGEN OVER PARKEREN
Het Thialf-terrein heeft ongeveer 500 gratis parkeerplaatsen. Uiteraard zijn er meerdere elektrische oplaadpalen.

COMBINATIE MET CLINIC OF ANDERE ACTIVITEIT
U kunt uw event combineren met een onvergetelijke clinic op het ijs. Het geeft de deelnemers een ware energy boost én doet wonderen voor de groepsdynamiek. Liever het ijs niet op? Ook een backstagetour met een kijkje in de machinekamers en juryruimten is mogelijk, of een andere off-ice-activiteit (in samenwerking met o.a. Sportstad Heerenveen).

BREED SCALA AAN AUDIOVISUELE MIDDELEN
Thialf beschikt over een ruim assortiment audiovisuele middelen. Als het nodig is, ondersteunen preferred suppliers aanvullende diensten.

DUURZAME CATERING OP MAAT
Onze gastvrije banquetingmedewerkers zorgen dat het u aan niets ontbreekt. We beschikken over een uitgebreide banquetingmap, maar ook maatwerk is uiteraard mogelijk. De verschillende producten nemen we zoveel mogelijk af bij lokale en regionale leveranciers.

Mogelijkheden

  • MEER WETEN?


    Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een uniek zakelijk event in een dynamische, innovatieve en duurzame omgeving? Neem dan contact op via events@thialf.nl of 0513 637700 en kom vooral eens langs om de locatie te bekijken.