WK IJsspeedway...

04 april t/m 5 april 2020

Het WK IJsspeedway vindt in 2020 voor de vierde keer plaats in IJsstadion Thialf in Heerenveen. Na het succesvolle derde wereldkampioenschap in het voorjaar van 2019, keren de coureurs op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 met veel plezier terug in de Friese schaatstempel. Op vrijdagavond wordt opnieuw gestreden om de Roelof Thijs Bokaal, op zaterdag en zondag nemen de internationale topcoureurs bezit van het ijs om de prijzen te verdelen tijdens de WK Finale.

Maatregelen coronavirus:
De situatie wordt nauwlettend in de gaten gehouden tot nadere berichtgeving. Houd voor het vervolg onze website en de website van de IJsspeedway in de gaten.

Programma Wereldkampioenschap IJsspeedway 2020
Vrijdag 3 april - Training WK
Start: 09.00 uur 
Gratis entree

Zaterdag 4 april - WK-finale
Aanvang: 18.30 uur
WK-finale 9 (incl. rijderspresentatie) - 23 heats
Bestel hier je tickets

Zondag 5 april - WK-finale
Aanvang:13.30 uur
WK-finale 10 (incl. rijderspresentatie) - 23 heats
Bestel hier je tickets

Kijk voor meer informatie op www.ijsspeedway.nl

VIP-Arrangement WK IJsspeedway
Voor het WK IJsspeedway zijn, exclusief via Thialf, VIP-arrangementen beschikbaar. Er is een beperkte beschikbaarheid, dus reserveer tijdig een arrangement. Klik hier voor meer informatie over het VIP-arrangement

Algemeen Contact
Organisatie: Stichting IJsspeedway Assen.
E-mail wedstrijdsecretariaat: secretariat@ijsspeedway.nl
Hulp bij, of vragen over tickets via: Yourticketprovider

Stadion plattegrond
Bekijk hier de plattegrond van het stadion

Parkeren bij Thialf
Vlakbij Thialf kan je gebruik maken van de parkeerplaatsen P2 en P3 voor € 5,- per dag. P1 is alleen voor plaatsbewijshouders. De parkeerplaatsen staan aangegeven.

Media & Pers
Wil je als redacteur, verslaggever of fotograaf bij dit evenement aanwezig zijn? Vraag dan een persaccreditatie aan. Ga hier naar het formulier en vul deze volledig in! Let op! Je dient de wel benodigde documenten te overleggen. E-mail media & pers: press@ijsspeedway.nl  Noot: Accreditatieaanvragen worden niet via dit e-mailadres in behandeling genomen!

Kijk voor meer informatie op www.ijsspeedway.nl

 

VIP Arrangement Tickets

Vorige pagina