Spectaculaire aftrap van het nieuwe jaar tijdens de ISU EK Afstanden...

12 januari

Op 5, 6 en 7 januari was Thialf het decor van de Europees Kampioenschappen langebaan. In een uitverkocht Thialf genoot de Thialf Business Club van bijzondere schaatsprestaties op het ijs en festiviteiten in de businessclub lounge.

Bekijk de beelden onderaan de pagina.

Voorafgaand aan de officiële opening klonk het glas op het nieuwe jaar en sprak directeur Minne Dolstra de leden toe. Na de bruisende toost was het tijd om bovenop de finishlijn plaats te nemen om het schaatsspektakel te aanschouwen. De strijdlust tussen de Europese schaatstop in een kolkend Thialf zorgde voor menige kippenvel momentjes.  

Onder het genot van een hapje en drankje was er tussen de ritten door tijd om bij te komen van de spanning en ontlading. Niemand minder dan oud-schaatser Jochem Uytdehaage was in de lounge aanwezig om zijn scherpe analyses te delen en Europees Kampioenen zoals Femke Kok, Joy Beune en Jenning de Boo werden warm onthaald vanwege hun topprestaties. 

We kijken terug op een magisch weekend en zijn ontzettend trots om gastheer te mogen zijn van de (inter-)nationale langebaantoernooien die in Nederland georganiseerd worden. Grote dank aan International Skating Union, KNSB, House of Sports en alle andere betrokkenen die dit mogelijk weten te maken. 

Nieuwsgierig geworden naar de Thialf Business Club? Neem vooral contact op met Yvonne Kager of Evelien Kraster. Of stuur een bericht naar businessclub@thialf.nl


Vorige pagina