Nieuwjaarsreceptie & Gouden Speld uitreiking Heerenveen ‘n Gouden Plak...

18 januari

Dinsdag 16 januari vond in een bomvolle business lounge in Thialf de nieuwjaarsreceptie van regio Heerenveen ‘n Gouden Plak plaats. Een gezellige avond met livemuziek en natuurlijk de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Avine Fokkens-Kelder, mét uitreiking van de gouden speld.

Voor Avine Fokkens-Kelder was het haar eerste nieuwjaarstoespraak als burgemeester van Heerenveen. Na afloop had ze het genoegen om de gouden speld voor het eerst uit te reiken aan een groep gepassioneerde individuen: Night of the Koemark. De winnaars van de gouden Speld 2024 bestaat uit een groep vrijwilligers die dit jaar hun 25-jarig jubileum vieren. Vrijwilligers die het voor elkaar kregen om al die tijd het grootste gratis muziekfestival in Noord-Nederland te organiseren, iets wat in deze tijd met stijgende kosten niet makkelijk is. 

Na afloop werd er gezellig nagepraat en de bloedstollende wedstrijd tussen Nederland en Letland op het 2024 IIHF WK IJshockey U18 Vrouwen bekeken, die na een gelijkspel in shootouts eindigde.

De toespraak van burgmeester Avine Fokkens-Kelder is terug te lezen via de link hieronder. 

Foto: Martin de Jong

 

Toespraak burgemeester

Vorige pagina