Met het OV naar de mooiste wedstrijden in het Thialf...

24 oktober

Naar een schaatsevenement in Thialf? Vanuit heel Nederland is station Heerenveen goed te bereiken. Daarna reis je vanaf busstation Heerenveen verder met de Thialf Express van Arriva. De Thialf Express rijdt alleen tijdens de 5 grote schaatswedstrijden.

Thialf Express
De Thialf Express is een rechtstreekse busverbinding tussen het busstation Heerenveen en Thialf. Hij rijdt gedurende het seizoen 2019/2020 tijdens het World Cup Kwalificatie Toernooi (1-3 nov), de KPN NK Afstanden (27-29 dec), de ISU EK Afstanden (10-12 jan), de KPN NK Allround & Sprint (25-26 jan) en de ISU World Cup Finale (7-8 mrt). De bus brengt je tijdens het evenement elk halfuur rechtstreeks in 14 minuten van en naar het Thialf.
 
Betalen kan door op saldo te reizen met een OV-chipkaart of door een los kaartje te kopen bij de chauffeur (betalen met PIN). Met contant geld betalen is niet mogelijk. Ook andere reisproducten (abonnementen en kortingsproducten) op de OV-chipkaart zijn niet geldig voor een reis met de Thialf Express. Een enkele rit met de Thialf Express kost zowel met de OV-chipkaart als ook bij de chauffeur 3 euro. Bij de chauffeur is het ook mogelijk gelijk een retourkaartje te kopen voor 6 euro. Wel zo makkelijk voor de terugweg.

Mindervaliden
De Thialf Express wordt gereden met rolstoeltoegankelijke bussen. Echter, om zeker te zijn van een plaats kunnen minder valide reizigers gebruikt maken van een speciale reserveringsmogelijkheid. Reizigers die gebruik willen maken van een gegarandeerde rolstoelplek in de Thialf Express kunnen dat uiterlijk 24 uur van tevoren reserveren bij de klantenservice van Arriva (0800-0232545 - gratis nummer).

Dienstregeling
Klik hieronder om naar de website van Arriva te gaan voor informatie over de Thialf Express.

Meer informatie >

Vorige pagina