De Hollandse 100 | The SUPERHERO Edition...

15 maart 2020

Bereid je alvast maar voor op de volgende editie van De Hollandse 100: The SUPERHERO Edition. We kunnen nog niet een heel (strip)boekje opendoen maar bestel alvast maar een superhelden outfit want deze 6e editie van De Hollandse 100 wil je echt niet missen.

Wanneer: Zondag 15 maart 2020
Waar: Thialf, Heerenveen

Samen fietsen, schaatsen en geld ophalen voor onderzoek was nog nooit zo leuk! De Hollandse 100 zit vol doorzettingsvermogen en emotie. Meedoen is een uitdaging. Dat weten alle eerdere deelnemers al lang. Superhelden zijn het stuk voor stuk!

Voor wie?
Een beetje voor jezelf maar vooral om geld op te halen voor onderzoek naar lymfklierkanker. Lymph&Co daagt je uit! Je krijgt de kans om je krachten te meten met een heleboel bekende en onbekende superhelden. Techniek, doorzettingsvermogen en een flinke dosis ambitie zijn nodig om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Ben jij een superheld? Schrijf je nu in en mobiliseer je sportieve superhero vrienden.

Meedoen, individueel of in teamverband
Meedoen kan indiviueel of in teamverband. Hoe leuk om met een groep vrienden of collega's als superheld over het ijs te flitsen en te fietsen met je cape in de wind? Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus schrijf je in met je collega's, vrienden of familie. Als je verkleed als superheld aan de start verschijnt heb je uiteraard een super streepje voor! Hoe meer superhelden hoe beter.

Je mag ook alleen schaatsen of fietsen. Je kan het zelfs opdelen (1 schaatst en de ander fietst). Echter je schrijft je altijd in voor het hele onderdeel.

Event voor kleine en grote superhelden
Het programma van De Hollandse 100 Supehero edition is nog niet bekend maar.....we zijn druk bezig met een super superhero programma voor kleine en grote superhelden.

Daarnaast zullen er optredens zijn, dj's, kids entertainment en andere activiteiten. Het is een echt familie event dus neem hen gerust mee, wel verkleed als superheld uiteraard. Na 45km kom je weer langs Thialf dus je hebt 3 momenten waarop men jou aan kan moedigen.

Wat is de Hollandse 100?
De Hollandse 100 is een super oer-Hollandse winterduatlon: 10 kilometer schaatsen gevolgd door 90 km fietsen. Een uniek Nederlands sportevenement!

Naast De Hollandse 100 kent dit geweldige evenement nog 2 onderdelen, voor elk wat wils dus.
- De Junioren 10: 10 km schaatsen op het heilige ijs van Thialf voor jeugd tot 18 jaar
- De Familie-/groepsestafette: samen met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten zoveel mogelijk rondjes schaatsen binnen één uur.

100% naar onderzoek
De belofte van Lymph&Co is dat 100% van alle donaties wordt gebruikt om onderzoek naar lymfklierkanker te financieren. Zo kunnen onze superonderzoekers snel stappen maken in de strijd tegen lymfklierkanker.

Mede door het succes van eerdere edities van De Hollandse 100, waarbij in totaal bijna 2 miljoen euro(!) werd ingezameld, heeft Lymph&Co de afgelopen jaren al 4 onderzoeken kunnen "adopteren"

Deelnemersinformatie
Alles wat je moet en wilt weten voor een succesvolle deelname vind je hier

Contact
Website: www.dehollandse100.nl
E-mail: info@lymph-co.com
Tel: +31 20 57 92 100

Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje en is een zelfstandige stichting met een ANBI status.

 

Meer info Tickets

Vorige pagina