Thialf Icehockey Cup...

31 augustus t/m 1 september 2019

Op 31 augustus en 1 september vindt in Thialf voor de tweede keer de internationale Thialf Icehockey Cup plaats. Dat belooft opnieuw een harde strijd te worden. Welk team weet dit jaar de titel te veroveren? De snelheid, behendigheid en kracht van de deelnemende teams staan garant voor een spectaculair weekend!

IJshockey op hoog niveau!
Teams die dit jaar terugkeren zijn Krefeld Pinguine en de kampioen van 2018,  Fischtown Pinguins. Nieuw in dit toernooi zijn de Iserlohn Roosters. Deze drie Duitse topteams uit de Deutsche Eishockey Liga (DEL) én de Tilburg Trappers gaan de strijd aan in het wereldberoemde ijsstadion in Heerenveen.
 

Wie wordt kampioen van 2019?!
Op zaterdag 31 augustus wordt gestreden om een plek in de finales van dit toernooi. Zondag 1 september wordt eerst de halve finale gespeeld. Daarna bepaalt het laatste duel wie de winnaar is van de Thialf Icehockey Cup, en de opvolger wordt van de kampioen van vorig jaar!

Tickets

  • Het zaterdagticket is geldig voor beide wedstrijden op zaterdag.
  • Het zondagticket is geldig voor beide wedstrijden op zondag.
  • De Passe-Partout geeft toegang tot alle vier wedstrijden op zaterdag en zondag.

VanPlan is het officiële verkooppunt van tickets voor Thialf Icehockey Cup in Thialf. Deze ticketverkoop gaat op donderdag 4 juli van start.

Wedstrijdschema zaterdag
17.00 - 19.15 Iserlohn Roosters vs Tilburg Trappers
20.30 - 22.45 Fishtown Pinguins vs Krefeld Pinguine

 

KOOP JE TICKET HIER

Vorige pagina