• (Top)sportbeleving voor iedereen!

  Door state-of-the-art-technologie, hoogwaardige innovaties en de allerbeste voorzieningen is Thialf het Schaatshart van de wereld, de thuisbasis van TeamNL en hofleverancier van internationale (Olympische) medailles. Topsport- training en talentontwikkeling staan daarbij centraal. Maar Thialf is er niet alleen voor topschaatsers. Ook voor de breedtesport, recreatieve sporters en bedrijven is er een breed scala. Door het aanbieden van uitstekende mogelijkheden, onvergetelijke schaatservaringen én hoogwaardig kwalitatief ijs zet Thialf zich neer als een unieke locatie.

  In Thialf leveren sporters topprestaties op elk niveau, van recreatief tot professioneel. Sporttalenten maken optimaal gebruik van een uniek topsporttrainingsconcept, de Thialf Academy en Innovatielab Thialf, waardoor Thialf een kraamkamer van schaats- legendes zal blijven. Niet voor niets is Thialf door de internationale schaatsbond (ISU) aangewezen als Center of Excellence. 

 • IJsfaciliteiten

  Het ijsstadion van Thialf beschikt over 2 ijshallen met meerdere ijsfaciliteiten. Hal 1 staat bekend om de wereldberoemde 400-meterbaan, een shorttrackbaan (30*60 meter), een 333-meterbaan en een krabbelbaan (30*30 meter). In Hal 2 heeft Thialf een volwaardige ijshockeyarena.

  Naast de topsport wordt er in Thialf ook in clubverband gesport. Van langebaanschaatsen tot aan ijshockey én natuurlijk zijn er schaats- of proeflessen van diverse ijssporten te volgen. Hieronder vind je informatie over zowel de ijsfaciliteiten, ijssporten als vaste gebruikers - clubs & verenigingen - van Thialf. 

  IJshuur

  Naast het faciliteren van ijs voor vaste gebruikers, biedt Thialf ook mogelijkheden voor ieder ander. Wil jij samen met je club, vereniging of bedrijf een trainingskamp, wedstrijd of een andere ijs-gerelateerde activiteit organiseren in Thialf? Neem vooral contact met ons op via het onderstaande aanvraagformulier!   

  Aanvraagformulier