We zoeken nieuwe vrijwilligers voor rondleidingen in Thialf

Het huidige team van ongeveer 10 enthousiaste rondleiders heeft gezien de hoeveelheid aangevraagde rondleidingen, behoefte aan uitbreiding.

We zoeken enthousiaste schaatsliefhebbers die, eventueel ook in een andere taal, uitleg kunnen geven in wat er allemaal te zien en te beleven is in Thialf. Je vertelt het verhaal over de geschiedenis van Thialf, laat alle ruimtes van het gebouw zien, inclusief de technische ruimtes en installatie. Je kom zogezegd in de “krochten” van de mooiste schaatstempel van de wereld. Uiteraard word je ingewerkt door met ervaren rondleiders mee te lopen en je krijgt alle informatie die nodig is om de rondleidingen professioneel uit te voeren.

De groepen die je rondleidt kunnen variëren van 5-20 personen en hebben verschillende achtergronden. Soms is het een familie die je rondleidt maar het kan ook het management team van een bedrijf zijn.

Een voorwaarde is wel dat je in de omgeving van Heerenveen moet wonen. Daarnaast zou het fijn zijn als je ook de mogelijkheid hebt om overdag rondleidingen te geven.

Stuur een mail naar info@thialf.nl met daarin je gegevens en je motivatie om rondleidingen te geven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.