CONTRACTEN KANTOORHUURDERS THIALF OFFICIEEL GETEKEND...

MDJ_7727 Huurders units Thialf 130317-uitsnede.jpg

14 maart

DBK, E11EVEN en Topsport Noord hebben zich afgelopen maandag 13 maart officieel aan Thialf verbonden als kantoorhuurders. De officiële contract ondertekeningen vonden plaats na afloop van een succesvolle kennismakingsbijeenkomst van de verschillende kantoorhuurders. Tijdens de bijeenkomst werden de aanwezigen voorzien van interessante en informatieve presentaties door DKB, E11EVEN en Topsport NOORD.

(v.l.n.r. Melle Renema, Schelte Meinsma en Willem Jan van Elsacker)

“We zien Heerenveen en Thialf als een strategische ideale plek om onze activiteiten verder uit te breiden in Friesland en de Randstad. Wij benaderen ons werk als topsport en hoe tof is het dan om dat in een omgeving te doen wat één en al topsport uitademt!”

Binnen 4,5 jaar is DBK uitgegroeid tot een, in de online business, leidend bedrijf dat alle diensten op het gebied van online business aanbiedt. DBK werkt vanuit Fact Based Marketing en heeft hier zelfs een boek over geschreven. Naast dat DBK van toegevoegde waarde kan zijn op strategisch niveau, neemt het bedrijf in veel gevallen ook de uitvoering van de onlinestrategie op zich.

(v.l.n.r. Kevin Morssink, Theunis Kloosterman en Willem Jan van Elsacker)

“E11EVEN in Thialf: een unieke plek voor een uniek bedrijf!”

Als u inzicht wilt in de kwetsbaarheden van uw website, webapplicatie, of nog breder uw ICT-infrastructuur, dan kunt u terecht bij de ethische hackers van E11EVEN.  In de dienstverlening Hacking On Demand helpen zij organisaties de juiste maatregelen te treffen teneinde te voldoen aan de vereisten van Wet Bescherming Persoonsgegevens. Zo voert E11EVEN penetratietesten uit en kunnen zij periodiek voorzien in het testen van uw online-veiligheid. Oorspronkelijk bedient E11EVEN de markt van de waarheidsvinding. Zij doen financieel en digitaal forensisch (accountants)onderzoek voor een breed scala aan klanten, nationaal en internationaal, MKB en beursgenoteerd. Hierbij treden zij tevens op als gerechtelijk deskundige in conflicten tussen partijen.

(v.l.n.r. Willem Veldman en Willem Jan van Elsacker)

Topsport NOORD zet zich in voor goede begeleiding en ontwikkeling van talenten en topsporters in het CTO of één van de RTC's in Noord-Nederland. In nauwe samenwerking met alle faciliteitenpartners op onderwijs-, medisch- en trainingstechnisch gebied probeert Topsport NOORD er voor te zorgen dat alle randvoorwaarden optimaal zijn voor een sporter zodat deze zich volledig kan focussen op zijn of haar sportcarrière.

Wilt u uw bedrijf ook vestigen op deze unieke locatie? Dat kan, er zijn namelijk nog steeds kantoorruimtes vrij in het vernieuwde Thialf!

De kantooromgeving in het gebouw is van alle gemakken voorzien en een aangename werksfeer kan natuurlijk niet uitblijven wanneer u vanuit uw kantoor dagelijks topsport kunt aanschouwen. Verder krijgen huurders ook nog eens de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief lid te worden van de Thialf Business Club, het sportiefste businessnetwerk van Nederland.

Met uw kantoor in Thialf, laat u zien waar uw bedrijf voor staat: prestaties op het allerhoogste niveau. Meer weten? neem dan contact met ons op via email pekema@thialf.nl of telefonisch via 0513-637707


Vorige pagina